Kassatieto Oy yrityksenä

Perheyritys toisessa sukupolvessa

Kassatieto Oy on suomalainen perheyritys. Yrityksen perusti Unto Koiranen vuonna 1976 ja sukupolven vaihdoksen yhteydessä vuonna 2007 omistus siirtyi Mika Koiraselle. Yrityksen 40-vuotinen historia on muokannut yritystä kassajärjestelmien jälleenmyyjästä moderniksi paperinjalostustehtaaksi, nykypäivänä kattaen laajan tuotevalikoiman paperijalosteista, etiketteihin ja muovipusseihin.

Toimipisteemme sijaitsevat Ylöjärvellä Elovainion alueella ja Puolan Strykowissa.

Elovainion halli rakenteilla 2007

Paperijumboja Elovainion tehtaalla

Laaja tuotevalikoima

Asiakkaitamme ovat paperitukkurit, laitevalmistajat sekä jälleenmyyjät kotimaassa ja kansainvälisillä markkinoilla. Haluamme jatkuvasti kehittää palveluamme ja tuotevalikoimaamme yhdessä kumppaniemme kanssa ja toimimme yhteistyössä useiden eri paperi- ja raaka-ainetoimittajien kanssa. Tarkka laadunvalvontaprosessimme takaa tuotteiden korkean laadun ja asiakastyytyväisyyden.

Toiminta laajenee yrityskaupan myötä

Kassatieto osti Yrittäjien Paperipalvelun liiketoiminnan 2014. Yrittäjien Paperipalvelu on erikoistunut paperi-, muovi- ja tarrajalosteiden jälleenmyyntiin spesifissä asiakaskentässä kuten apteekit, K-ryhmä ja Horeca-alan yritykset. Yrittäjien paperipalvelu myös välittää myymälä- ja toimistotarvikkeita suomalaisille yrityksille.

1. marraskuuta 2016 alkaen yritykset ovat yhdistyneet ja Kassatieto Oy palvelee asiakkaitaan yhä laajemmalla tuotevalikoimalla.

Perheyrityksenä haluamme palvella teitä henkilökohtaisesti ja joustavasti.